Palvelumme

Verkkotunnuksen myynti tai vuokraaminen

Sijoitamme itse jatkuvasti uusiin verkkotunnuksiin, mutta toimimme myös välittäjänä ja konsulttina asiakkaidemme verkkotunnusten myynnissä. Oleellista verkkotunnuksen myynnissä on asettaa realistinen myyntitavoite ja aikajänne sekä olla aktiivinen markkinoinnissa ja myynnissä. Myynti toteutetaan pääsäääntöisesti verkkokaupamme kautta, mutta suora-, tai kohdistettu myynti kuuluu myös  tarjontaamme. Aktiivisella markkinoinnilla tavoitelemme tuhansia suomalaisia päivittäin, mutta asiakkaitamme veloitamme ainostaan välityspalkkion toteutunnesta myynnistä.

Tarjoamme asiakkaillemme kaksi välitystapaa:


Myynti

Verkkotunnuksen myynti on yleisin välitystapa. Verkkotunnuksen ostajasta tulee kyseisen verkkotunnuksen haltija, ja hän saa tällöin kaikki oikeudet tunnuksen käyttöön. Verkkotunnuksen myynnissä hintamäärittely on tärkein ja haastavin vaihe. 

Vuokraaminen

Vuokraaminen on erinomainen vaihtoehto tilanteissa, joissa verkkotunnuksen tarve on määräaikainen tai käyttöajan pituudesta ei ole riittävää varmuutta. Vuokrasopimuksen aikana käyttöoikeus sirtyy ostajalle, mutta omistusoikeus pysyy haltijalla.


Qlikk Median myynnissä ja vuokrauksessa olevat verkkotunnukset löydät verkkokaupastamme: 

Verkkotunnuksen hankinta

Verkkotunnuksen hankinta voi tulla ajankohtaiseksi yritykselle erilaisissa tilanteissa: kun yritys on käynnistämässä liiketoimintaansa,  kun se suunnittelee uutta tuotetta tai palvelua, tai kun liiketoimintaa aiotaan laajentaa. Hankinnassa on kyse joko vapaan tunnuksen suorasta rekisteröinnistä tai varatun tunnuksen ns. haltuunotosta. Lähtökohtana on kuitenkin se, että haluttu tunnus on jo varattu, jolloin on kyse haltuunotosta.

Qlikk Media tarjoamat palvelu verkkotunnusten haltuunotossa koostuu seuraavista osista:
  1. Taustaselvitykset haltijasta ja verkkotunnuksesta
  2. Selvitys yhtiön omista juridisista oikeuksista
  3. Haltuunoton taktiikka/strategia: tunnuksen ostaminen ja/tai tunnuksen takaisinvaatiminen oikeusteitse (mikäli mahdollista)
  4. Kaupankäynti haltijan kanssa
  5. Sopimus ja kaupanteko
Verkkotunnuksen haltuunotto saattaa olla haastava ja pitkäkestoinen prosessi, johon ei kannata lähteä ilman hyvä suunnitelmaa.  Autamme asiakkaitamme vapauttamalla heiltä aikaa käytettäväksi ydintoimintaansa ja tuomalla mukaan omaa asiantuntijuuttamme.
Asiantuntijapalvelut

Liian harva yritys tunnistaa että verkkotunnus on tärkeä osa yrityksen brändiä ja identiteettiä, ja että se tulisi liittää osaksi strategia, markkinointi- ja viestintäsuunnitelmaa. Tästä syystä monelle verkkotunnus  muodostaa liiketoiminalle esteen, mahdollisuuden sijaan. Verkkotunnuksen merkitys kasvaa koko ajan, ja siksi on tärkeää luoda strategia sen ympärille. Hyvällä startegialla verkossa tapahtuvaa yrityksen liiketoimintaa voidaan optimoida, ja jopa luoda kilpailuetua.

Ole meihin yhteydessä niin kerromme lisää asiantuntijapalveluistamme.